Sopimus- ja toimitusehdot

Yhteystiedot

Oma Murre Oy (Y-tunnus: 3358692-5 )
Puh nro: 040 737 0833
Sähköposti: katja@turunmurre.fi

Turun Murre on vuonna 2013 perustettu Liedossa toimiva koirakoulu. Turun Murren perustajan Katja Silanderin tavoitteena on yrityksen perustamisesta lähtien ollut eläinten hyvinvoinnin lisääminen positiivisen ja omaehtoisen koulutuksen avulla.

Maksutavat
Verkkokaupasta löytyvät kurssit maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit.
Muita maksutapoja on Mobile Pay (30662) ja käteismaksut. Nämä vaihtoehdot ovat tarkoitettu vain pientarvikehankinnoille sekä käytettäväksi erikseen sovittavissa tilanteissa. Verkkokaupan kautta ostettavat palvelut maksetaan ensisijaisesti Paytrail Oyj maksupalveluntarjoajan kautta.
Jos haluat maksaa kurssin tai tapahtuman lahjakortilla, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla katja@turunmurre.fi.

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kurssit
Jokaisen kurssin sivulla on lyhyt kuvaus, mitä kurssi pitää sisällään, ja kurssin hinta. Verkkokaupasta voit valita itsellesi sopivan kurssin ja sopivan alkamisajankohdan. Jos kurssin sisältö tai sopivuus mietityttää, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. Kurssin hinta sisältää alv:n.
Ilmoittautuminen on sitova lunastaessasi kurssin verkkokaupasta. Kurssimaksuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos ostamasi kurssi ei jostain syystä sovellu koirallesi, on mahdollista erikseen sopia kurssin vaihtamisesta.
Juoksuaikainen narttu tai sairas koira ei voi osallistua koulutukseen, joten juoksu- ja koiran sairastumispoissaolot korvataan myöhemmin toisessa sopivassa ryhmässä, jossa on tilaa. Omia poissaoloja kursseilta voidaan korvata ainoastaan poikkeustilanteissa, joista on sovittu etukäteen.
Poissaolot tulee ilmoittaa ensisijaisesti kurssin ohjaajalle tai toissijaisesti sähköpostiosoitteeseen murre@salonmurre.fi.
Salon Murre pidättää oikeuden perua kurssin tai muun tapahtuman esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen kurssi, johon asiakas voi osallistua. Jos sopivaa kurssia ei löydy, kurssin hinta palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.
Salon Murre pidättää oikeuden muuttaa kurssien ja koulutusten hintaa ja kestoa ilmoittamatta.


Treeniryhmät

Vakituiseen treeniryhmään voit kysyä paikkaa sähköpostitse murre@salonmurre.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kirjoitathan yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Otamme yhteyttä ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan. Maksu- ja lisätiedot saat kurssikirjeessä, kun sopiva ryhmä on löytynyt.
Kuukausimaksulla säilytät paikkasi, ja se takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa ryhmässä. Salon Murre pidättää oikeuden perua ryhmän esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen ryhmä, johon asiakas voi osallistua.
Treeniryhmän irtisanomisaika on yksi kuukausi. Ilmoitathan siis hyvissä ajoin, jos olet luopumassa paikastasi.
Salon Murre pidättää oikeuden muuttaa vakiryhmien hintaa. Hinnanmuutoksesta ilmoitetaan treeniyhmäläisille hyvissä ajoin ennen sen toteutumista. Jos asiakas päättää irtisanoutua treeniyhmästä hinnanmuutoksen vuoksi, saa hän maksaa irtisanomisaikana (1kk) ryhmän edeltävää hintaa ennen hinnanmuutosta.
Jatkuvista maksuhäiriöistä seuraa treeniryhmästä erottaminen, jos asiakas ei maksumuistutuksista huolimatta maksa vakiryhmän kuukausihintaa ajoissa.

Kohdennettu markkinointi
Ostamalla SalonMurren palveluita tai osallistumalla Salon Murren järjestämiin tapahtumiin hyväksyt, että sinulle lähetetään sähköpostitse Salon Murren toimintaan ja tuleviin tapahtuviin liittyviä sähköpostiviestejä.
Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin katja@turunmurre.fi kautta voit milloin tahansa poistaa itsesi sähköpostilistalta. Tällöin sinulle ei enää lähetetä Salon Murren muuhun toimintaan liittyviä sähköpostiviestejä, vain mahdolliset kurssikirjeet ja muut olennaiset tiedotteet osallistumaasi tapahtumaan liittyen.
Lisää tietoja Salon Murren henkilötietojen käsittelystä voit lukea Tietosuojaselosteesta.